Campinggasten dag 3: Versierde tenten en een spannend bezoekje aan de kapper

Als dit bezoekje aan de kapper maar goed gaat..
Als dit bezoekje aan de kapper maar goed gaat.. © RTV Drenthe
Tijdens het zoeken naar een plekje voor de tenten kijken verslaggevers Ronald Oostingh en Vera Beuke, alias de Campinggasten, hun ogen uit. Overal staan prachtig versierde tenten en mooi beschilderde busjes. Op camping BuitenLand in Zandpol is het een en al gezelligheid.
Iedereen bouwt op deze camping zijn eigen plek, met lichtjes, slingers, vuurkorven en spulletjes van de kringloop. Ook kinderen kunnen hier aan de slag. In het timmerdorp van timmerman Steven worden vogelhuisjes, hutten en zelfs een walkie talkie gebouwd.

Naar de kapper

Verstopt tussen de bomen zit Claire, de kapper van de camping. Aan de takken hangen föhns en droogkappen. Een snelle blik op haar agenda, laat zien dat Claire druk bezet is, maar voor het kapsel van Ronald maakt ze graag even tijd. Maar als Vera de tondeuse van Claire even mag overnemen gaat het mis..
Wil je weten wat de Campinggasten nog meer hebben beleefd? Bekijk hieronder de video van de derde campingdag! Morgen zijn de vakantiegangers op camping d'Olde Kamp in Ansen.
Campinggasten dag 3: Camping BuitenLand in Zandpol

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl