Campinggasten dag 4: Vogels spotten en geiten knuffelen

Wubbo de bok is de ster van camping d'Olde Kamp in Ansen
Wubbo de bok is de ster van camping d'Olde Kamp in Ansen © RTV Drenthe
De Campinggasten, alias Ronald Oostingh en Vera Beuke, worden gewekt door de haan die op het campingterrein rondscharrelt. De dag op camping d'Olde Kamp in Ansen kan beginnen!
En de handen kunnen gelijk uit de mouwen. Eerst moeten de geiten, varkentjes, ezels, kippen en vissen worden gevoerd. Campingeigenaar Bert van Zanten wordt daar elke ochtend bij geholpen door de jongste campinggasten. En zij zijn zo enthousiast dat Van Zanten eigenlijk niks meer hoeft te doen.

'Lekker'

Om in het dierenthema te blijven brengen de Campinggasten een bezoekje aan het Vogel- en Dierenpark in Ruinen. En daar staat een wel heel bijzondere raaf. Chicko kan namelijk praten. Met een Brabants accent zegt hij tegen bijna elke bezoeker: 'lekker'. Complimentje van de dag is in ieder geval weer binnen.
Wil je weten wat de Campinggasten nog meer hebben beleefd? Bekijk hieronder de video van de vierde kampeerdag! Morgen de laatste dag, dan staan Ronald en Vera op Camping de Hondsrug in Eext.
Campinggasten dag 4: Vogels spotten en geiten knuffelen

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl