Wouter Marinus baalt van reserverol: Ik ben geslachtofferd

Wouter Marinus in actie tegen Ajax vorige week (Rechten: Gerrit Rijkens)
Wouter Marinus in actie tegen Ajax vorige week (Rechten: Gerrit Rijkens)
VOETBAL - FC Emmen-middenvelder Wouter Marinus voelt zich geslachtofferd door trainer Dick Lukkien na het kansloos verloren duel van vorige week tegen Ajax (5-0). De Drent zat gisteravond, in het thuisduel tegen De Graafschap, op de bank. Uiteindelijk viel hij nog in, maar dat kon zijn slechte gevoel niet echt wegnemen.
"Het is nu al de zoveelste keer dat mij dit overkomt na een wedstrijd tegen Ajax, PSV of Feyenoord. Ook bij PEC Zwolle mocht ik die duels vaak spelen. Hartstikke mooi hoor, maar als je dan een week later je basisplek kwijt bent is het enorm waardeloos. Ik hoopte met mijn overstap naar Emmen ervan af te zijn, maar hier gebeurt exact hetzelfde. Dat is wel kut ja. Natuurlijk was het niet goed vorige week, maar ik denk dat de trainer wel meer spelers had kunnen wisselen."

'Ik heb het met de trainer besproken'

Marinus vervolgt: "De trainer weet hoe ik erover denk. Ik heb een gesprek met hem gehad en wat daar gezegd is hou ik voor me, maar het is niet zo dat hij zal schrikken van deze woorden."

De Drent beseft dat lang treuren geen zin heeft. "Natuurlijk is het balen want je doet het voor de wedstrijden, maar ik moet verder. Dat gaat ook wel gebeuren. De knop moet om, dat weet ik als geen ander. Ik ben inmiddels een ervaringsdeskundige."
Wouter Marinus baalt van reserverol: Ik voel me geslachtofferd. Voor de zoveelste keer overkomt mij dit na een duel tegen een topclub

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl