Vrouw uit Hoogeveen verdachte in zaak Marcel Hoogerbrugge

Marcel Hoogerbrugge werd vorig jaar dood gevonden in zijn woning in Hoogeveen (Rechten: politie.nl)
Marcel Hoogerbrugge werd vorig jaar dood gevonden in zijn woning in Hoogeveen (Rechten: politie.nl)
De verdachte die vast zit voor de gewelddadige dood van Marcel Hoogerbrugge is een vrouw uit Hoogeveen. Dat melden bronnen aan RTV Drenthe.
De vrouw werd vorige week woensdag aangehouden in samenwerking met de politie in Engeland. De politie wil niet kwijt waar in Engeland de verdachte werd opgepakt. De vrouw moet nog uitgeleverd worden aan Nederland, hoelang dat duurt is onduidelijk. Pas daarna kan de oud-Hoogeveense worden verhoord.

Geweldadige dood

De 49-jarige Marcel Hoogerbrugge werd op 20 december thuis in Hoogeveen dood gevonden door zijn ouders. Ze hadden al een tijdje geen contact meer met hem gehad. In totaal heeft de politie meer dan 80 tips gekregen over de zaak. Er is door Justitie 15.000 euro aan tipgeld uitgeloofd.
Hoogerbrugge werd met veel geweld om het leven gebracht in zijn woning op een industrieterrein van Hoogeveen. Omdat er in zijn huis geen sporen van een inbraak waren, denkt de politie dat het slachtoffer de dader kende. Ook was er niets noemenswaardigs uit het huis gestolen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl