Kijk nu Rood Wit TV met De Drentse Keien en Reuven Niemeijer

Kijk hier aflevering 5 van FC Emmen Rood Wit TV
Kijk hier aflevering 5 van FC Emmen Rood Wit TV
VOETBAL - In aflevering 5 van FC Emmen Rood Wit TV praten we met 'De Drentse Keien' over hun FC Emmen-lied, maken we kennis met Heracles-huurling Reuven Niemeijer en krijgt Alexander Bannink zijn eerste blik bruinen bonen in dit seizoen.
Dick Lukkien ontbreekt in deze uitzending. Aangezien het vlaggenschip van FC Emmen vanwege interlandvoetbal niet in actie komt, vervalt het onderdeel 'koffieDick-kijken'.

FC Emmen-lied

De Drentse Keien - de naam van de gelegenheidsband bestaande uit René Karst, de Dikdakkers, Mooi Wark en DJ Roy - zien het nieuwe nummer 'Trots van Drenthe' als een cadeautje aan FC Emmen. Op maandag werd het nummer over de eerste eredivisieclub van de provincie gelanceerd. In Rood Wit TV vertellen ze over het idee en het verhaal erachter.

Reuven Niemeijer

Reuven Niemeijer beleefde een droomdebuut bij FC Emmen. De van Heracles gehuurde aanvallende middenvelder werd afgelopen vrijdag gepresenteerd op De Oude Meerdijk en maakte dinsdag, tijdens zijn eerste wedstrijd in Drentse dienst, de winnende treffer in het oefenduel tegen Werder Bremen. In Rood Wit-TV een nadere kennismaking met de 23-jarige speler.

Alexander Bannink

Hij raakte vlak voor de competitiestart geblesseerd aan zijn rug, miste de eerste drie duels, maar kwam vrijdag ijzersterk terug. Tegen De Graafschap zorgde Alexander Bannink voor de 1-0 (die helaas niet werd vastgehouden) en werd hij gekozen tot Man of the Match. Verslaggever Niels Dijkhuizen overhandigde hem de bijbehorende prijs: een blik bruine bonen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl