Sportcast #5: Gaat FC Emmen dit weekend wel door?

In de vijfde Sportcast blikken we terug op het Drentse amateurvoetbal van het weekend en kijken we vooruit naar de wedstrijd van FC Emmen tegen FC Utrecht. Omdat de politie wil gaan staken, vraagt het panel zich af of de wedstrijd wel doorgaat. Verder wordt het debuut van Kjell Scherpen bij Oranje onder-19 besproken en weten we hoeveel zand er voor de MXGP op het TT Circuit moet worden gelegd.
En miste het Nederlands Elftal tegen Frankrijk niet heel simpel Bas Dost als breekijzer in de slotfase?
De RTV Drenthe Sportcast is een wekelijkse podcast waarin de sport en de Drentse sport in het bijzonder, kritisch en met een knipoog onder de loep wordt genomen. In deze vijfde aflevering schuiven verslaggevers Niels Dijkhuizen en René Posthuma aan bij Leo Wassing.

Presentatie:

Leo Wassing

Gasten:

Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe)
René Posthuma (verslaggever RTV Drenthe)
De Drenthe Sportcast kun je vinden op je favoriete podcast-apps. We zijn onder meer te beluisteren op iTunes, Stitcher, Podbean, aCast, TuneIn, Blubrry en Pocket Casts.

Andere podcasts:

Genoten van de Sportcast? Abonneer je ook op onze podcast Drenthe Toen over de geschiedenis van Drenthe en op Cassata, onze podcast over de Drentse politiek en actuele discussies in onze provincie.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl