Dennis Telgenkamp uitgesproken in FC Emmen Rood Wit TV

Dennis Telgenkamp is openhartig in Rood Wit TV
Dennis Telgenkamp is openhartig in Rood Wit TV
VOETBAL - In FC Emmen Rood Wit TV pakken we de draad weer op met trainer Dick Lukkien, die in de rubriek 'koffieDick-kijken' vooruitblikt op het eerste duel na de interlandweek tegen FC Utrecht. Die wedstrijd gaat, ondanks de dreigende politie-staking, vooralsnog gewoon door.
Verder een uitgebreid gesprek met doelman Dennis Telgenkamp. De 31-jarige Wierdenaar kende een moeilijke periode. De captain van het afgelopen seizoen, die een belangrijk aandeel had in de promotie naar de eredivisie, raakte in de voorbereiding zijn plek onder de lat kwijt aan Kjell Scherpen.
In Rood Wit TV vertelt de doelman over die moeilijke periode. "Ik heb er wel twee weken last van gehad en het klopt dat ik in eerste instantie de club wilde verlaten. Maar ik ben gebleven en ga mijn uiterste best doen om weer eerste keeper te worden."
Hilal Ben Moussa stelt de prijsvraag, waarmee u twee vrijkaarten kunt winnen voor een thuisduel van FC Emmen. Meedoen kunt u door te mailen naar fcemmen@rtvdrenthe.nl

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl