Cassata #2: Prinsjesdag, FC Emmen en windmolenterreur

Wat denkt Drenthe komende Prinsjesdag te kunnen oogsten in Den Haag? Verder spreekt Margriet met FC Emmen-voorzitter Ronald Lubbers over de toekomst van de club. Zo komt het stadion ter sprake en vragen we ons af waar FC Emmen gaat eindigen. In het radioforum wordt gesproken over 'windmolenterreur', de situatie rond Lili en Howick en het verdwijnen van de Noordshow uit Assen.
00.45
- Anry Kleine Deters is de nieuwe lijsttrekker voor D66 in Drenthe. Ze praat over haar doelen en haar rol bij de partij. Ook gaat ze kort in op de affaire rond Alexander Pechtold.

08.33
- Drenthe kreeg vorig jaar tijdens Prinsjesdag te weinig aandacht, volgens de provincie. Wat is er sindsdien gebeurd? En wat mogen we verwachten?

26.00
- Wat moet er gebeuren bij FC Emmen om een vaste waarde in de eredivisie te worden?

51.41
- In het radioforum komen windmolenterreur in de Veenkoloniën, de situatie rond Lili en Howick en het verdwijnen van de Noordshow uit Assen aan bod. Aangeschoven zijn Agnes Mulder van het CDA en wethouder Jaap van der Haar van Sterk Meppel.

Presentatie

Margriet Benak

Gasten

Anry Kleine Deters (lijsttrekker D66 in Drenthe)
Ronald Lubbers (voorzitter FC Emmen)
Henk Jumelet (CDA-gedeputeerde)
Herman Idema (Vereniging Parkmanagement Bedrijventerreinen Emmen)
Agnes Mulder (Tweede Kamerlid voor het CDA)
Jaap van der Haar (wethouder Sterk Meppel)

Abonneer je op deze podcast

De podcast van Cassata is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android als Apple-telefoons en tablets. We zijn onder meer te vinden op iTunes, Pocket Casts, Radiopublic, Stitcher, Blubrry, TuneIn en Podbean.

Andere podcasts

Smaakt deze podcast naar meer? Abonneer je ook op onze Drenthe Sportcast over de (amateur)sport in Drenthe en op Drenthe Toen, onze podcast over de Drentse geschiedenis.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl