SC Elim 32e Drentse club in knockoutfase beker

SC Elim (rode shirts) bereikte vanavond de knockoutfase van de noordelijke districtsbeker (archieffoto)
SC Elim (rode shirts) bereikte vanavond de knockoutfase van de noordelijke districtsbeker (archieffoto)
VOETBAL - SC Elim is de 32e en laatste Drentse club die zich heeft geplaatst voor de knockoutfase in de noordelijke districtsbeker. De ploeg van trainer Jan Otto Benjamins had genoeg aan het 2-2 gelijkspel van vanavond in Beilen tegen Fit Boys.
Fit Boys, net als Elim uitkomend in de zaterdag 3e klasse, had zelf nog een minieme kans om de knockoutfase te halen. Dan moest er niet alleen gewonnen worden, maar ook een monsterscore worden gerealiseerd. Een kleine zege zou betekenen dat CSVC de lachende derde zou worden, maar zover kwam het dus niet.
Voor Elim scoorden Jarno Prijs en Mike Doldersum, terwijl Matthijs Bonnen en Kevin Kooistra voor de thuisclub doeltreffend waren.

De 32 Drentse clubs

GOMOS, Drenthina, VKW, Valthermond, SVBO (zondag), Nieuw Buinen, HZVV, De Weide, vv Emmen, Noordscheschut, ZZVV, SVN'69, FC Zuidlaren, LTC, Weerdinge, Annen, Dalen, CEC, Raptim, LEO, Sweel, Pesse, SVV'04, Dwingeloo, Ruinerwold, WKE'16 en SC Elim plaatsten zich voor de knockoutfase via de poulewedstrijden.
Bij de loting voegen zich ook de vijf Drentse hoofdklassers: ACV, Achilles 1894, MSC, Alcides en Hoogeveen zondag.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl