Massaal minuut stil voor overleden voetballers Asser Boys

VOETBAL - De Drentse amateurclubs toonden dit weekend, zonder uitzondering, hun respect en medeleven aan de overleden spelers van Asser Boys en hun naasten. Voor vrijwel alle duels werd een minuut stilte in acht genomen.
Woensdagnacht kwamen bij een verkeersongeluk op de Lonerstraat Roy van Solkema en Robbin Jan Tingen, spelers van het eerste zaterdagelftal van Asser Boys, om het leven. Drie andere drie leden raakten daarbij gewond.
Bij BSVV en Smilde'94, de clubs waar de twee spelers vroeger speelden, werden alle duels (dus ook die van de jeugd) voorafgegaan door een minuut stilte. Bij de overige clubs in de provincie gebeurde dat veelal bij de hoofdmacht.
Het bestuur van Asser Boys laat weten dat woensdag afscheid wordt genomen van Van Solkema. Een dag later is het afscheid van Tingen. Op donderdag pakt de club de draad weer op na het tragische ongeluk.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.