Sportcast #7: Luciano Slagveer is de ideale man voor plan B

In de zevende Sportcast blikken verslaggevers René Posthuma en Niels Dijkhuizen terug op de verloren wedstrijd van FC Emmen tegen PEC Zwolle. Ook komt het amateurvoetbal voorbij en wordt er stilgestaan bij de thuisnederlaag van Sudosa-Desto.
FC Emmen leed zondagmiddag een onnodige nederlaag tegen PEC Zwolle. Een gelijkspel was volgens de verslaggevers mogelijk geweest. Luciano Slagveer had zijn ploeg een uitstekende dienst kunen bewijzen, vlak voor en na rust. FC Emmen overdreef het voetballen en schakelde niet over naar plan B. En toen het dat wel twee keer deed stond Slagveer oog in oog met de Zwolle-doelman. Maar ja, dan moet je wel scoren.

Gasten:

Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe)
René Posthuma (verslaggever RTV Drenthe)
Presentatie: Erwin Kikkers
De Drenthe Sportcast kun je vinden op je favoriete podcast-apps. We zijn onder meer te beluisteren op iTunes, Podbean, aCast, TuneIn, Blubrry en Pocket Casts.

Andere podcasts:

Genoten van de Sportcast? Abonneer je ook op onze podcast Drenthe Toen over de geschiedenis van Drenthe en op Cassata, onze podcast over de Drentse politiek en actuele discussies in onze provincie.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl