Compositietekeningen daders woningoverval in Opsporing Verzocht

De compositietekeningen van de daders van een gewelddadige roofoverval in Oosterwolde, net over de grens in Friesland zijn vanavond te zien in Opsporing Verzocht.
Twee blanke jonge mannen van tussen de 20 en 25 jaar
een bejaard echtpaar in hun woning aan de Logten. De daders zijn bijna een uur in het huis van de slachtoffers geweest en richtten een ravage aan. De bewoners werden bedreigd met een mes.

Garagedeur

De daders maakten een kluis buit en vertrokken met de auto van de bewoners die in de garage stond. De mannen reden dwars door de garagedeur heen waardoor de kluis uit de achterbak viel. Het voertuig werd later teruggevonden bij een voetbalvereniging in Oosterwolde. Daar stond een andere auto klaar.
De overval heeft volgens de politie nog steeds een grote impact op het echtpaar van 88 en 90 jaar oud. De man moest na de overval voor controle naar de dokter. Hij liep door het geweld een zware bloeduitstorting aan zijn hoofd op en flinke kneuzingen over zijn lichaam.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.