Man of the match Kjell Scherpen: Ik vond het niet terecht

Kjell Scherpen in actie (Rechten: Gerrit Rijkens)
Kjell Scherpen in actie (Rechten: Gerrit Rijkens)
VOETBAL - Kjell Scherpen ontving gisteren in het programma FC Emmen Rood Wit TV voor de derde keer dit seizoen een blik bruine bonen vanwege zijn uitverkiezing tot 'man of the match' tegen PEC Zwolle. De doelman begreep echter weinig van de uitslag.
"Eerlijk gezegd was ik het er deze keer niet mee eens. Eigenlijk verdiende afgelopen zondag niemand de titel", aldus de doelman die is opgenomen in de voorlopige selectie van Oranje Onder 19.
Met dat team speelt Scherpen, als hij 5 oktober ook bij de definitieve selectie zit, drie EK-kwalificatiewedstrijden. Onlangs maakte Scherpen een prima debuut in Oranje. "Het was bijzonder om op het veld te staan en het Wilhelmus te horen. De oefenwedstrijd tegen Tsjechië verliep ook prima, dus ik verwacht ook wel bij de definitieve selectie te zitten."

KoffieDick kijken

Ook blikken we in FC Emmen Rood Wit TV vanzelfsprekend vooruit op het duel van aanstaande zondag tegen de verrassende nummer 4 van de eredivisie, Heracles Almelo. In 'KoffieDick kijken' laat trainer Dick Lukkien zijn licht schijnen over de opponent van zondag en vertelt hij waarom hij in de bekerwedstrijd van gisteravond bij OFC een basisplaats gaf aan Easah Suliman en Jafar Arias.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl