Sportcast #8: FC Emmen vergeet dat de eerste twintig minuten ook meetellen

In de achtste Sportcast blikken verslaggevers René Posthuma en Niels Dijkhuizen terug op de verloren uitwedstrijd van FC Emmen tegen Heracles Almelo. Verder staan we natuurlijk stil bij het amateurvoetbal en hebben we het over mountainbiker Lars Boom.
FC Emmen wist afgelopen zondag opnieuw niet te winnen. En weer hadden de Emmenaren na afloop het gevoel dat er meer in had gezeten. De ploeg begon, net als tegen FC Utrecht en PEC Zwolle, heel slecht aan de wedstrijd en stond al snel met 2-0 achter. Komend weekend moet er gewonnen worden van directe concurrent Fortuna Sittard. Onze verslaggevers hopen dat FC Emmen dan niet vergeet dat de eerste twintig minuten ook meetellen...

Gasten:
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe)
René Posthuma (verslaggever RTV Drenthe)

Presentatie: Roy van Gool

De Drenthe Sportcast kun je vinden op je favoriete podcast-apps. We zijn onder meer te beluisteren op iTunesPodbeanaCastTuneInBlubrry en Pocket Casts.

Andere podcasts:
Genoten van de Sportcast? Abonneer je ook op onze podcast Drenthe Toen over de geschiedenis van Drenthe en op Cassata, onze podcast over de Drentse politiek en actuele discussies in onze provincie.