Hurry-Up kan na heenduel ticket naar Portugal al boeken

HANDBAL - Hurry-Up staat met anderhalve been in de volgende ronde van de Challenge Cup. In het Europese heenduel werd Olimpus-85 uit Moldavië in de tweede helft ingemaakt: 16-30. Zondagmiddag is de return opnieuw in Emmen.
De gasten uit Moldavië wisten het spel voor rust aan de hand van de broers Alexandru en Alexei Pervanciuc te vertragen. Daardoor bleef Olimpus-85 in het spoor van Hurry-Up. Bij 10-13 hoorden bijna duizend toeschouwers het rustsignaal.

AM Madeira Andebol

In de tweede helft wist Hurry-Up wel bij te schakelen en veegden de Zwartemeerders de vloer aan met de gasten in het roze en wit. In de omschakeling zorgde topschutter Tommie Falke voor een veilige marge. Daardoor kon het coachduo Remer/Kremer jongelingen laten invallen. Tieners Sander Bos en Harm Meijer waren verantwoordelijk voor respectievelijk de 14-23 en 14-24.
Met een prachtige vlieger van Ronald Suelmann op Tommie Falke werd het thuispubliek drie minuten voor tijd getrakteerd op een toegift (16-28). Wanneer Hurry-Up de volgende ronde van de Challenge Cup haalt, komt het AM Madeira Andebol uit Portugal tegen.

Live

De return in de Challenge Cup wordt zondagmiddag om 17:00 gespeeld en is opnieuw live te zien op de website van RTV Drenthe.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl