Drie bestuursleden CH De Wolden stappen op

in beeld:hitte
Bestuursleden CH De Wolden stappen op © RTV Drenthe / Kim Stellingwerf
Drie bestuursleden van het CH De Wolden zijn opgestapt. Het gaat om voorzitter Christiaan Hendriksen, Peter Pluijter en Remmo Hendriks.
"Na een lange periode waarin wij als bestuur op een leuke, collegiale, collectieve en respectvolle manier met elkaar omgingen, hebben wij moeten vaststellen dat dit de laatste tijd binnen het bestuur niet meer mogelijk was", is op Facebook te lezen.
Hendriksen zegt tegen de paardensportwebsite Stegen.net dat er met de overige bestuursleden steeds minder chemie was, "en als dan ook het respect er niet meer lijkt te zijn houdt het op".
Volgens bestuurslid Jan Broek heeft de breuk te maken met het afgelasten van het CH De Wolden in 2021. "Wij wilden onderzoeken of het nog mogelijk was om het CH op een of andere manier te laten doorgaan. Ook omdat andere wedstrijden wel doorgingen, maar de rest van het bestuur wilde dat niet."

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.