Sportcast #9: Verdient Kjell Scherpen nog een kans?

In de negende Sportcast blikken verslaggevers René Posthuma en Niels Dijkhuizen terug op het 3-3 gelijkspel van FC Emmen tegen Fortuna Sittard en in het bijzonder de rol van doelman Kjell Scherpen. Verder gaat het over de monsterzege van Hurry-Up in de Challenge Cup en staan we stil bij de Superprestige in Gieten die komend weekend wordt verreden.
Scherpen was na afloop tegen Fortuna Sittard de gebeten hond. Hij ging bij twee tegendoelpunten niet vrijuit en mede daardoor eindigde de wedstrijd in 3-3, terwijl de Emmenaren op weg leken naar de eerste thuisoverwinning in de Eredivisie. Het was niet voor het eerst dit seizoen dat Scherpen een onzekere indruk maakte. Moet de 18-jarige keeper daarom geslachtofferd worden tegen PSV op 20 oktober? Of verdient hij nog een kans tegen de regerend landskampioen en huidige koploper?

Gasten

Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe)
René Posthuma (verslaggever RTV Drenthe)
Stijn Steenhuis (verslaggever RTV Drenthe)

Presentatie

Leo Wassing

Abonneer je op deze podcast

De Drenthe Sportcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps.

Andere podcasts

Genoten van onze Drenthe Sportcast? Abonneer je ook op onze podcast van Drenthe Toen over de geschiedenis van onze provincie, en op Cassata, onze podcast over de politiek en actuele discussies in onze provincie. Tot slot hebben we DrentheDoc waarin we mooie (oude) radioreportages en -documentaires opnieuw beschikbaar maken, maar nu als podcast.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl