22-jarige man uit Assen zwaargewond bij een straatrace op industrieterrein in Groningen

De scooterrijder wordt bijgestaan door de hulpdiensten
De scooterrijder wordt bijgestaan door de hulpdiensten © Persbureau Meter
Een 22-jarige Assenaar is tijdens een straatrace met zijn scooter zwaargewond geraakt. Dat gebeurde gisteren op industrieterrein Westpoort in Groningen.
Ongeveer vijftig bromscooters en motoren zouden daar gisteren een straatrace hebben gehouden, dat zou vaker gebeuren op die locatie, zo is te lezen bij RTV Noord. De politie kreeg aanvankelijk een melding van twee scooters die op elkaar waren gebotst. Omstanders hebben aan de politie gemeld dat het geen botsing was, maar een eenzijdig ongeluk. Daarbij zou de Assenaar onderuit zijn gegleden.

Verdachte omstandigheden

Toen de politie ter plaatse kwam scheurde een aantal scooterbestuurders ervandoor. Het slachtoffer bleef achter op de grond. De bestuurder van de andere scooter was ook niet meer op de plek des onheils. Onderzoek van de politie wees bovendien uit dat er sporen zouden zijn gewist en dat er voertuigen waren verwijderd van de plek van het ongeluk.
Daardoor heeft de politie ter plaatse geen verder onderzoek meer kunnen doen naar de toedracht van het ongeluk.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl