FC Emmen huurt Kian Slor en Joël van Kaam van FC Groningen

FC Emmen
De twee nieuwkomers van FC Emmen © FC Emmen
FC Emmen heeft vlak voor het verstrijken van de zomerse transferdeadline nog twee nieuwelingen gepresenteerd. Allebei 19 jaar en afkomstig van FC Groningen: Kian Slor en Joël van Kaam. De vleugelspits en rechtsback worden de rest van het seizoen gehuurd.
Daarmee is een FC Groningen-kwartet herenigd bij de Drentse eerstedivisieclub. Eerder maakten Leonel Miguel en Oussama El Azzouzi dezelfde tocht over de Hunebed Highway richting De Oude Meerdijk.

Weinig speeltijd

Slor is de afgelopen periode bij de 'Trots van het Noorden' nauwelijks aan spelen toegekomen. Datzelfde geldt voor Joël van Kaam. Of ze bij FC Emmen wel veel speelminuten krijgen, is nog maar de vraag. Sowieso ligt er een mooie concurrentiestrijd open voor de vleugelpositie. Lukkien beschikt over meerdere spelers die op de flanken uit de voeten kunnen. Slor mag daarin de strijd aangaan met: Rui Mendes, Ben Scholte, Luciano Carty, Azzeddine Toufiqui en Jasin Assehnoun.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.