Twee verdachten langer vast voor mishandelen van man uit Meppel

geweld Meppel
De gewonde man uit Meppel werd na het geweldsincident naar het ziekenhuis gebracht © Persbureau Meter
Twee verdachten blijven 90 dagen langer vastzitten voor de betrokkenheid bij een zware mishandeling in Meppel op vrijdag 20 augustus. Het gaat om een man van 22 jaar uit Enschede en een 33-jarige man uit Hengelo. De Overijsselaars worden verdacht van poging tot moord in vereniging.
Een 34-jarige vrouw uit Almelo werd na de mishandeling samen met de twee mannen aangehouden, maar is voorlopig op vrije voeten. Zij blijft nog wel verdachte in het onderzoek.

Man uit Meppel

De zaak draait om de mishandeling van een 48-jarige man uit Meppel. Dat gebeurde aan de Ceintuurbaan in de stad. De politiewoordvoerder sprak over een zware mishandeling.
Het slachtoffer was aanspreekbaar toen de hulpdiensten kwamen, maar moest wel naar het ziekenhuis. De Overijsselse verdachten werden na het geweldsincident verderop op de Ceintuurbaan aangehouden. Dat gebeurde bij een tankstation. Waarom geweld werd gebruikt tegen de Meppeler, is niet bekend.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.