Teleurgestelde Henk Wijngaard ziet nichtje Shania Twain als miniatuurpoppetje

Henk Wijngaard verliet na tien minuten al teleurgesteld het optreden van zijn nichtje Shania Twain (Rechten: Fred van Os/RTV Drenthe)
Henk Wijngaard verliet na tien minuten al teleurgesteld het optreden van zijn nichtje Shania Twain (Rechten: Fred van Os/RTV Drenthe)
Zanger Henk Wijngaard hoopte vanavond zijn nichtje zangeres Shania Twain te ontmoeten, maar het liep uit op een grote teleurstelling. Concertorganisator Mojo gaf hem en zijn zoon VIP-kaarten, helemaal achter in de zaal.
"Ik kon haar slechts zien als een miniatuurpoppetje. Na tien minuten ben ik weggelopen", blikt Wijngaard teleurgesteld terug.
Voorafgaand had hij gehoopt op een bijzondere avond. "DJ Giel Beelen beloofde me vorige week nog een verrassing, maar van hem heb ik niets meer gehoord. In de zaal zaten we helemaal achteraan. Ik had beter een filmpje van haar op YouTube kunnen bekijken."
Twee jaar geleden werd bekend dat de bekendste trucker van Nederland familie is van de Amerikaanse zangeres. Wijngaard is de zoon van een Canadese soldaat. Hij heeft een halfbroer uit een eerder huwelijk van zijn vader, Clarence Edwards, de vader van Twain.

Lees meer: Henk Wijngaard: Shania Twain is familie van mij

"Ik voelde me tijdens haar show echt verloren. Dan zie je daar mensen vooraan zitten, daar had ik ook willen zitten. Ik had me echt verheugd op de avond van mijn leven, maar het mocht niet zo zijn. Ik had meer respect verwacht van Mojo."
Toch heeft de zanger nu wel het gevoel dat hij iets heeft afgesloten. "Het is goed zo. Ik ga morgen met mijn band oefenen en dit weekend nog een optreden geven. En binnenkort kom ik naar RTV Drenthe toe en dan kan het publiek wel vooraan staan."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl