Onze Club gemist met forse zege Beilen, de Emmer derby en de '5e klasse F'

Bekijk hier de uitzending van Onze Club terug
Bekijk hier de uitzending van Onze Club terug
VOETBAL - In Onze Club, hét populaire amateurvoetbalprogramma van Nederland, aandacht voor vier samenvattingen en natuurlijk een nieuwe aflevering van de rubriek 'de vijfde klasse F. Deze week staat VCG centraal.
De club uit Geesbrug nam het op tegen nieuwkomer FC Assen zaterdag.

Twee duels uit het zaterdagvoetbal

DZOH ontving in de 2e klasse J stadgenoot Drenthina en in de 1e klasse E probeerde koploper HZVV de ongeslagen status te behouden tegen PKC'83,

GOMOS - VKW en Rolder Boys - Beilen

Dat zijn twee mooie affiches in het Drentse amateurvoetbal op zondag. In de 1e klasse F ontving GOMOS, in het duel der promovendi, VKW uit Westerbork. De Börkers hebben na twee duels al vier punten, terwijl GOMOS na drie duels nog wacht op de eerste zege. De formatie van trainer Wim Bakering staat op twee punten. Een klasse lager stonden Rolder Boys en Beilen tegenover elkaar op een perfecte grasmat in Rolde.

De uitsmijter

Onze Club sluit, zoals elke week, af met de rubriek 'de vijfde klasse F'. Deze keer brengen we een bezoek aan VCG in Geesbrug.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl