Sportcast #10: 'VV Hoogeveen nog steeds geen kampioenskandidaat'

In de tiende Sportcast blikken verslaggevers René Posthuma, Niels Dijkhuizen en Karin Mulder terug op de Superprestige in Gieten. Natuurlijk gaat het over de niet topfitte Mathieu van der Poel die desondanks zijn klasse etaleerde. En credits voor Fleur Nagengast uit Beilen. Zij kon zich meten met de wereldtop.
Verder gaat het over de Nederlandse volleybalsters met Laura Dijkema, eveneens uit Beilen. De volleybalsters schrijven historie op het WK in Japan en zijn inmiddels doorgedrongen tot de halve finale.

En ook aandacht voor voetbal. We blikken vooruit op PSV - FC Emmen, die zaterdag voor het eerst in competitieverband wordt gespeeld. Zit er een stunt in voor de Emmenaren? En in het amateurvoetbal staat Hoogeveen na zeven wedstrijden fier aan kop in de Hoofdklasse A van het zondagvoetbal. Houdt de ploeg van trainer Nico Haak dat het hele seizoen vol? 

Gasten
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe)
René Posthuma (verslaggever RTV Drenthe)
Karin Mulder (verslaggever RTV Drenthe)

Presentatie
Leo Wassing 

Abonneer je op deze podcast
De Drenthe Sportcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps.
We zijn ook te vinden op onder meer Pocket Casts, Radiopublic, TuneIn en Podbean.

Andere podcasts
Genoten van onze Drenthe Sportcast? Abonneer je ook op onze podcast van Drenthe Toen over de geschiedenis van onze provincie, en op Cassata, onze podcast over de politiek en actuele discussies in onze provincie. Tot slot hebben we DrentheDoc waarin we mooie (oude) radioreportages en -documentaires opnieuw beschikbaar maken, maar nu als podcast.
Deel dit artikel: