FC Emmen Rood Wit TV: Krijgt Arias zijn eerste basisplaats?

VOETBAL - In aflevering 11 van FC Emmen Rood Wit TV blikt verslaggever Niels Dijkhuizen met Dick Lukkien en Gersom Klok vooruit op de historische ontmoeting van FC Emmen met PSV.
Nog nooit eerder speelde de Drentse club in competitieverband tegen de regerend landskampioen. "Ik kijk er enorm naar uit", aldus vleugelverdediger Gersom Klok, die in het Philips Stadion de begeerde Steven Bergwijn moet afstoppen. "Ik vind het geweldig om tegen hem te spelen. Hij is een enorm talent, die bovendien in een geweldige vorm steekt. Aan mij de taak om hem uit te schakelen zaterdag." 

Klok begeleidt, op zijn vrije dagen en in de avonduren, diverse mensen met sporten en/of bewegen (én het aanpassen van hun voedingspatroon). De 28-jarige prof doet dat in zijn woonplaats Hardenberg. Rood Wit TV zocht hem in zijn studio op. 

In de vaste rubriek 'koffieDick kijken' laat de oefenmeester van Emmen zoals gebruikelijk zijn licht schijnen over de komende tegenstander ("PSV is beter dan Ajax. Heel simpel, dat bewijst de stand.") en gaat hij in op zijn eigen spelersgroep. Wie zijn er niet bij in Eindhoven en krijgt Jafar Arias zijn zo gewilde basisplaats? 

Bekijk hier: De uitzending van FC Emmen Rood Wit TV