Dode in Hoogeveen na overval op Chinees-Indisch restaurant [update]

De eigenaar van een Chinees restaurant in Hoogeveen is gisteravond bij een verkeersongeluk om het leven gekomen, mogelijk na een overval. Hoe de zaak precies in elkaar steekt, is nog onduidelijk. Bronnen zeggen dat er een overval is geweest, maar de politie kan dat niet bevestigen.
Het auto-ongeluk was aan het Kaaplaantje in Hoogeveen, vlak achter het restaurant. De auto botste tegen een betonnen verhoging. Een van de inzittenden overleed ter plekke, de ander raakte zwaargewond.

Overval op restaurant

Het ongeluk gebeurde rond tien uur, vlak nadat het Chinees-Indisch restaurant aan de Hoofdstraat was overvallen. Volgens een medewerker is de eigenaar van het restaurant in de auto om het leven gekomen.
De politie kan niet bevestigen dat het om de eigenaar gaat, maar laat via Twitter weten dat 'een slachtoffer is overleden'.

'Geld op de achterbank'

Op de achterbank van de auto die tegen de parkeergarage reed, is volgens ooggetuigen een hoeveelheid geld gevonden. De parkeergarage aan het Kaaplaantje ligt vlak achter het restaurant.
De politie heeft het gebied afgezet en de recherche doet onderzoek. "Voor ons is op dit moment de aanleiding van het ongeluk nog onduidelijk", zegt een woordvoerder.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl