Sportcast #11: Ik Bas Nijhuis, het spelregelboek

Scheidsrechter Bas Nijhuis krijgt het zwaar te verduren in deze Sportcast. FC Emmen leed een grote nederlaag tegen titelkandidaat PSV met een negatieve rol voor Nijhuis. De scheidsrechter spaarde PSV-middenvelder Jorrit Hendrix. Nijhuis werd door de VAR gewezen op de overtreding, maar gaf geen tweede gele kaart. "Onbegrijpelijk", volgens verslaggever Niels Dijkhuizen. Ook blikken we vooruit. FC Emmen - VVV-Venlo komt aan bod, net als de Meppeler derby Alcides - MSC in de hoofdklasse en natuurlijk de sterke reeks van Hoogeveen. Tot slot zijn er felicitaties voor Marc Marquez. De Spanjaard won voor de vijfde keer in zijn loopbaan de wereldtitel in de MotoGP.
Gasten
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe)
René Posthuma (verslaggever RTV Drenthe)

Presentatie
Leo Wassing 

Abonneer je op deze podcast
De Drenthe Sportcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps.
We zijn ook te vinden op onder meer Pocket Casts, Radiopublic, TuneIn en Podbean.

Andere podcasts
Genoten van onze Drenthe Sportcast? Abonneer je ook op onze podcast van Drenthe Toen over de geschiedenis van onze provincie, en op Cassata, onze podcast over de politiek en actuele discussies in onze provincie. Tot slot hebben we DrentheDoc waarin we mooie (oude) radioreportages en -documentaires opnieuw beschikbaar maken, maar nu als podcast.