FC Emmen Rood Wit TV: De Drentse club is toe aan eerste thuiszege

Bekijk hier de 12e uitzending van FC Emmen Rood Wit TV
Bekijk hier de 12e uitzending van FC Emmen Rood Wit TV
VOETBAL - In aflevering 12 van FC Emmen Rood Wit TV blikken we vanzelfsprekend vooruit op het duel dat de Drentse club morgenavond speelt, op eigen veld tegen VVV-Venlo. Ook brengen we een bezoek aan de talentendagen van FC Emmen en is er uiteraard weer een nieuwe aflevering van 'koffieDick kijken' met de hoofdtrainer.
Bekijk hier:
"We zijn toe aan een zege", aldus Dick Lukkien. "Datzelfde geldt voor het publiek, waar ik overigens zeer tevreden over ben. Maar het zal niet gemakkelijk worden. VVV heeft een uitstekende ploeg. De club uit Venlo staat niet voor niets 5e. Bovendien zijn hun doelcijfers imposant. Slechts 9 goals tegen, waarvan vier tegen PSV. Dat zegt veel over hun kracht. Ze hoeven niet persé de bal om toch hun punten te pakken."

Scherpen niet ter discussie

De trainer gaat ook in op de keuze voor Kjell Scherpen onder de lat. De jonge doelman houdt het vertrouwen van zijn trainer.

Op zoek naar de nieuwe Anco Jansen

In deze herfstvakantie organiseert FC Emmen vijf talentendagen. De eredivisieclub verzorgt in Assen, Klazienaveen, Stadskanaal, Gramsbergen en de thuisstad een clinic voor kinderen tussen 6 en 14 jaar oud. Door de promotie van FC Emmen heeft de organisatie te maken met meer dan een verdubbeling van het aantal aanmeldingen. Vanaf de tribune zijn scouts van de eredivisieclub op zoek naar de nieuwe Anco Jansen. "In Assen hebben we vijf namen van kinderen opgeschreven", aldus jeugdtrainer Jos Schaart van FC Emmen.

Gratis naar FC Emmen?

Wilt u graag eens een thuiswedstrijd van FC Emmen bezoeken en dat ook nog eens geheel gratis? Doe dan mee aan de prijsvraag in FC Emmen Rood Wit TV.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl