Vier hechtingen voor Bannink na charge in edele delen

VOETBAL - Scheidsrechter Dieperink zag het in eerste instantie niet en ook diens assistent beoordeelde de charge van Roel Janssen, die zijn noppen vol in de edele delen van Alexander Bannink plantte, niet als een zware overtreding. De VAR corrigeerde de arbiter, waarna de verdediger van VVV-Venlo al in de 19e minuut met rood moest inrukken.
Ondertussen kermde Alexander Bannink het uit van de pijn. In eerste instantie dacht hij door te kunnen spelen, maar de wond bleek toch te heftig.

Hechtingen

Bannink moest van het veld en de wond werd in de kleedkamer met vier hechtingen gedicht. De middenvelder kon na afloop van het duel, dat eindigde in 1-1, nog niet vertellen hoelang hij uit de roulatie zal zijn.

Slechte nachtrust

Bannink heeft afgelopen nacht niet van een fijne nachtrust kunnen genieten. "Nee, ik heb matig geslapen." Verdediger Roel Janssen, die de overtreding maakte, kwam na de charge nog even bij Bannink langs. "Dat was netjes."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl