Uitslagen en standen zaterdagvoetbal

Alle uitslagen en standen van vandaag
Alle uitslagen en standen van vandaag
VOETBAL - HZVV heeft ook deze speelronde geen steek laten vallen in de 1e klasse E. De formatie uit Hoogeveen boekte een overwinning in de uitwedstrijd tegen Bedum (1-3). HZVV gaat met de volle buit uit zes wedstrijden aan de leiding. Over een week wacht de topper tegen nummer twee Drachtster Boys.
Bekijk hier:
Noordscheschut verzekerde zich in dezelfde klasse van de eerste overwinning van het seizoen. Tegen Broekster Boys knokte de ploeg van trainer Marc van Meel zich naar een 2-1 zege. Melvin Mol kroonde zich tot man of the match. Hij krulde de bal, vlak voor rust, vanaf 25 meter met een hard schot in het doel.
In de Hoofdklasse B zegevierde ACV eveneens. De formatie van trainer Fred de Boer had op bezoek bij Berkum voldoende aan een doelpunt van Ezra Schrijver (0-1). ACV maakt zich nu op voor een confrontatie met lijstaanvoerder Urk.
Bekijk hieronder alle uitslagen en standen in het zaterdagvoetbal (waarbij je bij elke klasse nu ook op de stand kunt klikken):

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl