Lukkien over bekerduel: Winnen, maar ook werken aan ons spel

VOETBAL - FC Emmen-trainer Dick Lukkien beseft dat het bekerduel tegen ODIN'59 eigenlijk maar één doel heeft, maar wil naast een ronde verder komen ook werken aan het spel.
"We moeten gewoon een lekkere pot spelen, waarin we domineren en onze manier van spelen goed uitvoeren."

Zonder vijftal

De oefenmeester kan tegen de 3e divisionist uit Heemskerk nog niet beschikken over Nicklas Pedersen, Wouter Marinus, Henk Bos en Casper Oldenburger. Ook Alexander Bannink, die afgelopen vrijdag geblesseerd uitviel is niet van de partij. "Ik heb wel goede hoop dat Pedersen en Bannink richting Heerenveen weer aan kunnen sluiten."

Gronsveld blijft staan

Stef Gronsveld krijgt net als tegen VVV een basisplaats door de afwezigheid van Bannink. Daardoor speelt Gersom Klok als linksback en wordt Caner Cavlan middenvelder. Onder de lat tegen ODIN'59 staat Dennis Telgenkamp. "Hij keept omdat hij goed bezig is in trainingen. Hij heeft de handschoen letterlijk en figuurlijk opgepakt vind ik."

Toch lijkt het niet zo dat Telgenkamp na morgenavond onder de lat blijft staan. "Ik vind dat Kjell het gewoon goed heeft gedaan afgelopen vrijdag, dus op die vraag wil ik eigenlijk ook niet ingaan. Hij moet gewoon goed blijven trainen, morgen goed spelen en van daaruit gaan we verder."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl