Vanavond geen uitsluitsel over ijsbaan Hoogeveen

Er valt vanavond tijdens de gemeenteraadsvergadering in Hoogeveen waarschijnlijk geen definitief besluit over de zwembad- en ijsbaanplannen in de gemeente.
De vergadering, die om 19.30 begonnen is, werd na een klein half uur al geschorst, omdat de fracties het niet eens waren over het agendapunt waarin gesproken zou worden over de voortgang van het project. Tijdens de schorsing heeft burgemeester Loohuis samen met de fractievoorzitters besloten dit punt van de agenda te halen.
Je kunt bij RTV Drenthe live de raadsvergadering volgen. Ook houden we een liveblog bij. Klik op onderstaande links.

Lees meer: Live: Hoogeveen praat over ijsbaanplannen

Dit betekent dat vanavond alleen gesproken zal worden over het rapport van de Rekenkamercommissie over het project. In dit kritische rapport staat onder meer dat de financiële onderbouwing van het project niet klopt.

Lees meer: Liveblog: Raadsvergadering Hoogeveen over ijsbaan

Na het bespreken van het rapport van de Rekenkamercommissie zal de vergadering weer even geschorst worden, waarna er ruimte is voor vragen en moties over dit onderwerp. Maar er zal vanavond dus uiteindelijk geen stemming zijn over het al dan niet doorgaan van de ijsbaanplannen.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.