Drie finalisten Drentse ondernemer van het jaar bekend

210928_ondernemers
De drie finalisten van Drentse onderneming van het jaar 2021 © RTV Drenthe
De drie finalisten die op 24 november onderling uitmaken wie zich een jaar lang Drentse ondernemer van het jaar mag noemen, zijn vanavond bekendgemaakt. Een elfkoppige jury, onder wie gedeputeerde en erevoorzitter Henk Brink, vond dat Pandriks Bake Off BV uit Meppel, Fuhler Loon- en Verhuurbedrijf uit Emmen en pluimvee- en knaagdierenproductontwikkelaar en -producent OLBA BV uit Coevorden een finaleplek verdienden.
Er waren in totaal zeven bedrijven voor de titel in de race. Naast de drie finalisten waren dat laboratoriumleverancier Boom BV uit Meppel, Harwig Installatietechniek met vestigingen in onder meer Emmen en Assen, onderhoudsmiddelenproducent Moton Lubricants uit Assen en laboratoriumtechnologie-ontwikkelaar Spark Holland BV uit Emmen.
Afgevaardigden van de bedrijven kwamen tijdens de nominatie-avond één voor één naar voren om in drie minuten hun bedrijf te promoten en dat deden ze allemaal in hun eigen stijl. De live-uitzending van de avond, die online te te volgen was, werd gepresenteerd door spreekster Marijn de Vries. De nominatie-avond duurde uiteindelijk zo'n anderhalf uur.
210928_Spark
Rob van der Knaap van Spark vertelt in drie minuten wat zijn bedrijf doet © RTV Drenthe
Door sinds 2016 jaarlijks een onderneming van het jaar te benoemen wil de Stichting Drentse Onderneming van het Jaar haar bewondering en waardering laten zien voor de vele ondernemingen in onze provincie. Miron Violetglass uit Hoogeveen werd vorig jaar gekozen tot Drentse Onderneming van het Jaar.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl