Wat vind jij: Ik vind twee prikken wel genoeg

corona vaccin vaccinatiecentrum Assen
Ik vind twee prikken wel genoeg © RTV Drenthe / Kim Stellingwerf
Het kabinet houdt er serieus rekening mee dat de hele bevolking volgend jaar opnieuw twee keer moet worden ingeënt tegen het coronavirus. Dat blijkt uit de vorige week gepresenteerde begroting van het ministerie van Volksgezondheid. Daarin is voor volgend jaar een bedrag van 134 miljoen euro gereserveerd voor dit scenario.
Dat het ministerie zich concreet voorbereidt op een derde en mogelijk zelfs vierde coronaprik voor de hele bevolking in 2022 was nog niet eerder bekend. Het ministerie benadrukt dat het op dit moment niet zeker is of het opnieuw inenten van de hele bevolking noodzakelijk is. Volgens een woordvoerder is dat "afhankelijk van het beschermings- en besmettingsniveau".

Wat vind jij?

Laat jij je ook voor een derde en vierde keer inenten als je daarvoor opgeroepen wordt? Of vind je dat niet nodig en laat je die ronde aan je voorbij gaan.

Houd het netjes

We hanteren als omroep de regel dat mensen altijd hun mening moeten kunnen geven. We lezen de commentaren en ongepaste reacties proberen we zo snel mogelijk te verwijderen. We snappen dat sommige onderwerpen gevoelig liggen, maar we doen aan iedereen wel de oproep om de discussie netjes en rustig te laten verlopen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl