Dames Sudosa-Desto steviger aan kop na eenvoudige zege

De dames van Sudosa-Desto maakten korte metten met Bolsward (Rechten: Sudosa-Desto)
De dames van Sudosa-Desto maakten korte metten met Bolsward (Rechten: Sudosa-Desto)
VOLLEYBAL - De dames van Sudosa-Desto staan na een eenvoudige zege op middenmoter Bolsward steviger aan de leiding in de stand van de Eerste Divisie A. In eigen hal werden de bezoekers met 4-0 van het veld gespeeld.
In de eerste set lieten de dames van Sudosa-Desto hun overmacht zien met een 25-10 setwinst. Ook de tweede set ging gewonnen in 25-17 en in de derde set scoorden de bezoekers slechts 9 keer. De laatste set ging opnieuw met 25-17 naar de Assenaren.
Door de zege staat Sudosa-Desto met 26 punten uit zes wedstrijden bovenaan in de eerste divisie A. De ploeg staat nu twee punten voor op D.B.S uit Balk, dat vandaag met 1-3 won van Krekkers uit Mariaparochie.

Tjoba pakt punt bij nederlaag

In Klazienaveen speelde Hake Tjoba een thuiswedstrijd tegen directe concurrent WVC Volley uit Wierden. Ondanks een nederlaag van 1-3 mocht de thuisploeg toch een punt bijschrijven. De eerste set werd verloren in 25-19, de tweede in 25-18 en de derde in 25-16. Ondanks deze neergaande trend wist de ploeg zich in de vierde set te herpakken en met 25-20 te winnen.
Na de zesde speelronde staat Tjoba op de elfde en voorlaatste plaats in de ranglijst.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.