Olhaco in vijfsetter ten onder tegen Avior

Olhaco weet niet te winnen in eigen huis tegen Avior (Rechten: Archief RTV Drenthe)
Olhaco weet niet te winnen in eigen huis tegen Avior (Rechten: Archief RTV Drenthe)
VOLLEYBAL - De Volleybalheren van Olhaco uit Hoogeveen hebben na vijf sets in eigen hal niet kunnen winnen van de bezoeker Avior uit Deventer. In de Trasselt ging de thuisploeg met 2-3 onderuit.
Olhaco begon sterk aan de wedstrijd en de eerste set was met 25-23 voor de Hoogeveners. De twee daaropvolgende sets gingen echter met 23-25 en 22-25 verloren en daarmee kantelde de wedstrijd. Beide ploegen gingen tot dan toe redelijk gelijk op, maar in de vierde set sloeg Olhaco terug met een 25-13 setwinst.
In de vijfde en beslissende set lagen de verhoudingen weer op de weegschaal, maar dit keer trokken de bezoekers opnieuw aan het langste eind. Met 18-20 setwinst trok Avior de wedstrijd alsnog naar zich toe.
Met zeven punten uit zes wedstrijden staat Olhaco nu op een elfde en voorlaatste plaats in de eerste divisie A van het herenvolleybal. Over twee weken speelt de ploeg de volgende wedstrijd tegen Sovoco uit Soest.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.