Pesse pakt eerste periodetitel in 4E

Pesse is na vandaag nog steeds de ongeslagen ploeg van 4E en pakt de eerste periodetitel. (Rechten: RTV Drenthe/Archief)
Pesse is na vandaag nog steeds de ongeslagen ploeg van 4E en pakt de eerste periodetitel. (Rechten: RTV Drenthe/Archief)
VOETBAL - SV Pesse is heerlijk op dreef in de vierde klasse E. De ploeg van John Kramer is na zeven speelronden nog ongeslagen en harkte vanmiddag de eerste periodetitel binnen. En niet geheel onbelangrijk: dat deden ze door met maar liefst 6-0 thuis tegen EHS'85 te winnen.
Titan

Titan was de enige overgebleven concurrent van Pesse. De club uit Nieuw Weerdinge begon evenals de Pessenaren de competitie sterk en voerde de ranglijst na vier speelronden aan.
Waar Titan de vijfde speelronde punten morste op bezoek bij KSC (1-1), ging Pesse door met winnen. Het won thuis met 2-1 van HODO. En ook vandaag zakte Titan door het ijs. Het verloor vanmiddag met 1-2 van hetzelfde HODO.

Remmert Verbrugge

Niet voor het eerste dit seizoen was Remmert Verbrugge belangrijk voor Pesse. De aanvaller maakte er drie tegen EHS'85. Ook Jasper van Slooten (2) en Patrick Poeste waren trefzeker.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl