Sportcast #13: Assen moet zich niet laten afbluffen door de prins en zijn gevolg

In deze Sportcast een terugblik op het vierde gelijkspel van FC Emmen in de eredivisie. Had FC Emmen niet gewoon moeten winnen van sc Heerenveen? En was het doelpunt van Arbër Zeneli 'een bewussie'? Welk systeem trainer Dick Lukkien ook hanteerde, het pakte goed uit in het Abe Lenstra Stadion. Maar hoe moet FC Emmen tegen directe concurrent NAC Breda spelen? Verder staat de strijd om de Formule 1 ter discussie. Laat Assen zich afbluffen door Prins Bernhard van Oranje en zijn gevolg?
Gasten

Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe)

René Posthuma (verslaggever RTV Drenthe)

Karin Mulder (verslaggever RTV Drenthe)

Andries Ophof (verslaggever RTV Drenthe en stadionspeaker sc Heerenveen)

Presentatie

Leo Wassing

Abonneer je op deze podcast

De Drenthe Sportcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps.

Andere podcasts

Genoten van onze Drenthe Sportcast? Abonneer je ook op onze podcast van Drenthe Toen over de geschiedenis van onze provincie, en op Cassata, onze podcast over de politiek en actuele discussies in onze provincie. Tot slot hebben we DrentheDoc waarin we mooie (oude) radioreportages en -documentaires opnieuw beschikbaar maken, maar nu als podcast.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl