FC Emmen-doelman Kjell Scherpen niet bij Jong Oranje

Kjell Scherpen zit bij de defintieve selectie van Jong Oranje (Rechten: FC Emmen)
Kjell Scherpen zit bij de defintieve selectie van Jong Oranje (Rechten: FC Emmen)
Kjell Scherpen zit niet bij de definitieve selectie van Jong Oranje. De FC Emmen-keeper zat wel bij de voorselectie, maar bondscoach Erwin van de Looi roept hem niet op.
Erwin van de Looi heeft negen debutanten opgenomen in de selectie van Jong Oranje voor de oefenwedstrijd van volgende week vrijdag tegen Duitsland. Ajacieden Dani de Wit en Kaj Sierhuis, Nathangelo Markelo (Everton), Deyovaisio Zeefuik en Jan Hoekstra van FC Groningen, Tahith Chong (Manchester United), Armando Obispo (PSV), Deroy Duarte (Sparta Rotterdam) en Jay-Roy Grot van VVV-Venlo kregen voor het eerst een uitnodiging.
Feyenoord-keeper Justin Bijlow is afgevallen bij het 'grote' Oranje en sluit nu aan bij Jong Oranje. Mede hierdoor is Scherpen waarschijnlijk niet geselecteerd.

Lees meer: Kjell Scherpen voor het eerst geselecteerd voor Jong Oranje

Jong Oranje liep deelname aan het komende Europees kampioenschap mis en richt zich nu op de kwalificatie voor het volgende toernooi. Jong Duitsland wist zich wel voor het EK te kwalificeren.
De jeugdteams van Duitsland en Nederland spelen tegen elkaar in Offenbach.

Wel bij Oranje Onder 19

Scherpen is wel opgenomen in de definitieve selectie van Oranje Onder 19, waarmee hij een vierlandentoernooi speelt in Armenië. Tegenstanders zijn Duitsland, Portugal en Armenië.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl