Derde seizoenzege voor dames E&O

Dames E&O winnen alweer de derde wedstrijd van het seizoen (Rechten: Archief RTV Drenthe)
Dames E&O winnen alweer de derde wedstrijd van het seizoen (Rechten: Archief RTV Drenthe)
HANDBAL - De dames van E&O hebben in eigen hal de derde zege van het seizoen binnen gehaald. Tegen hekkensluiter Gemini uit Zoetermeer won de ploeg van trainer Henk Smeenge met 22-18.
Tess van Boven opende de score voor de thuisploeg, maar daarna nam Gemini een kleine voorsprong. E&O wist het tij echter te keren en zette de achterstand al snel om in een voorsprong. Met een ruststand van 12-8 gingen beide teams de kleedkamers in.
E&O breidde de voorsprong uit naar vier punten, maar gaven Gemini ook elke keer weer de kans om terug te komen in de wedstrijd. Bij een stand van 19-18 kwam de overwinning nog bijna in gevaar, maar door drie doelpunten in de slotfase van Benthe de Haan, Denise de Vries en Alysia Korterink trok E&O de zege toch over de streep.
Jetske werd uiteindelijk met vijf treffers topscorer in de wedstrijd. Volgende week mag E&O het in de uitwedstrijd opnemen tegen PCA Kwiek uit Raalte.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.