Sportcast #14: FC Emmen schrijft historie en de VAR was niet nodig bij Noordscheschut

In deze veertiende Sportcast blikken we terug op de historische overwinning van FC Emmen. De promovendus won voor het eerst een eredivisiewedstrijd in eigen huis. NAC Breda werd met 2-0 verslagen. Dat moet vertrouwen geven, dus komt de interlandbreak nu niet op een vervelend moment? Verder komt het amateurvoetbal natuurlijk aan bod en kijken we vooruit naar de Europa cup wedstrijd van de handballers van Hurry-Up. Herstelt de club zich van de blamage tegen hekkensluiter Quintus?
Gasten
Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe)
René Posthuma (verslaggever RTV Drenthe)

Presentatie
Roy van Gool

Abonneer je op deze podcast
De Drenthe Sportcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps.

Andere podcasts
Genoten van onze Drenthe Sportcast? Abonneer je ook op onze podcast van Drenthe Toen over de geschiedenis van onze provincie, en op Cassata, onze podcast over de politiek en actuele discussies in onze provincie. Tot slot hebben we DrentheDoc waarin we mooie (oude) radioreportages en -documentaires opnieuw beschikbaar maken, maar nu als podcast.
Deel dit artikel: