Waar is de dementerende Dirkje Bruinzeel (77) uit Dalen?

Dirkje vertrok gisterochtend en is sindsdien spoorloos (Rechten: Politie Zuidoost-Drenthe/Facebook)
Dirkje vertrok gisterochtend en is sindsdien spoorloos (Rechten: Politie Zuidoost-Drenthe/Facebook)
Een dementerende vrouw van 77 jaar uit Dalen is sinds gistermorgen vermist. Dirkje Bruinzeel vertrok rond 11.00 uur met haar fiets van huis. Ze zou naar Emmen gaan, maar is daar niet aangekomen.
"Op dit moment is het zoekgebied erg groot. We hebben ziekenhuizen, boswachters en alle andere betrokken instanties ingelicht. We proberen het zoekgebied op dit moment te verkleinen. We sluiten niet uit dat wij honden en of een helikopter gaan inzetten", laat de politie vanmorgen weten.
De vrouw, met als roepnaam Dicky, vertrok op een blauwe fiets van het merk Sparta. De fiets heeft een groot stuur, met een tasje.
Bruinzeel is ongeveer 1.65 meter lang, heeft lang grijs haar en draagt een witte bril. Toen ze vertrok, had ze een lange grijze, donkere jas aan, een lime-groene trainingsbroek en groene bootschoenen. Ook droeg ze zwarte handschoenen.
De politie heeft gisteren ook een Burgernetmelding verstuurd in de omgeving van Emmen en Dalen, maar dit leverde tot nu toe niets op.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.