FC Emmen Rood Wit TV met oefenduel in Meppen en 'koffieDick kijken'

In aflevering 15 van FC Emmen Rood Wit TV beleden van het oefenduel van de Drentse club tegen het Duitse SV Meppen.
In aflevering 15 van FC Emmen Rood Wit TV beleden van het oefenduel van de Drentse club tegen het Duitse SV Meppen.
VOETBAL - In aflevering 15 van FC Emmen blikken we terug op het oefenduel dat de Drentse club speelde tegen SV Meppen en praten we met FC Emmen-trainer Dick Lukkien.
De oefenmeester van de Drentse club kijkt terug op de historische eerste thuiszege van de Drentse club in de eredivie tegen NAC en kijkt vooruit naar het trainingskamp in Spanje begin januari.
Lukkien hoopt volgende week, wanneer FC Emmen op zondag de competitie hervat tegen Excelsior thuis, weer te kunnen beschikken over Alexander Bannink. "Toch is dat op dit moment lastig te zeggen, hoewel ik dat zelf ook dolgraag zou willen melden." De terugkeer van Nicklas Pedersen is ook aanstaande, maar het vraagteken achter zijn naam is nog iets groter dan bij Bannink. "Op dit moment is hij in Denemarken bij een fysiotherapeut die hij goed kent uit het verleden. Ik verwacht dat hij aanstaande maandag in ieder geval kan aansluiten. De wedstrijd tegen Excelsior zou echter wel eens te vroeg kunnen komen."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl