Onze Club aan de Langeleegte

Onze Club was vandaag op bezoek aan de Langeleegte in Veendam
Onze Club was vandaag op bezoek aan de Langeleegte in Veendam
VOETBAL - In Onze Club veel goals vanavond. In totaal leverden de zes wedstrijdverslagen 20 doelpunten op. De meest doelpuntrijke wedstrijd was Weerdinge - WKE'16. De burenstrijd eindigde in een 3-3 gelijkspel, nadat de gasten bij rust nog met 3-0 voor stonden.
Onze Club was op bezoek bij het roemruchte stadion van voormalig profclub Veendam, tegenwoordig de thuishaven van derdeklasser Veendam 1894. Op dat veld had de nummer 2 van die klasse nog niet verloren. Aan Annen de taak om daar verandering in te brengen en de periodetitel in de wacht te slepen.

ACV

Zaterdaghoofdklasser ACV leed op eigen veld, een week na het behalen van de eerste periodetitel, puntenverlies tegen SDC Putten.

SVBO

SVBO versloeg in de zondag 1e klasse F koploper FVC op eigen veld. Door die zege ging de periodetitel aan de neuzen van de Friezen voorbij. Daardoor maakten VKW en Emmen ineens nog kans op die eerste prijs, maar ook dat lukte niet. De periodetitel ging uiteindelijk naar SWZ Bozo Sneek.

Weiteveense Boys - Zwartemeerse Boys

Weiteveense Boys en Zwartemeerse Boys keken al weken uit naar hun onderlinge ontmoeting in de 5e klasse E en vanmiddag was het zover.

De vijfde klasse F

In de rubriek 'de vijfde klasse F' staat deze week VEV uit Klazienaveen Noord centraal.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl