Sportcast #15: Hoog tijd voor een handbalfusie in Zuidoost-Drenthe?

We blikken terug op de ruime nederlaag van Hurry-Up in de Challenge Cup tegen Madeira Andebol uit Portugal. Wordt het tijd voor een fusie tussen Hurry-Up en E en O? De strijd om de landstitel is voor Hurry-Up momenteel uit het zicht en E en O speelt niet op het hoogste niveau in Nederland. Verder aandacht voor amateurvoetbal, want afgelopen weekend werden de eerste periodetitels verdeeld. Zo pakte Annen aan de historische Langeleegte de periodetitel in de derde klasse. En heeft FC Emmen rond de winterstop meer of minder dan 17 punten?
Gasten

Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe)

René Posthuma (verslaggever RTV Drenthe)

Presentatie

Leo Wassing

Abonneer je op deze podcast

De Drenthe Sportcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps.

Andere podcasts

Genoten van onze Drenthe Sportcast? Abonneer je ook op onze podcast van Drenthe Toen over de geschiedenis van onze provincie, en op Cassata, onze podcast over de politiek en actuele discussies in onze provincie. Tot slot hebben we DrentheDoc waarin we mooie (oude) radioreportages en -documentaires opnieuw beschikbaar maken, maar nu als podcast.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl