Griepgolf bij FC Emmen: Jansen, Bannink en Gronsveld ziek

Alexander Bannink en Anco Jansen ontbraken vandaag op de training
Alexander Bannink en Anco Jansen ontbraken vandaag op de training
VOETBAL - FC Emmen kent de nodige personele problemen in aanloop naar het thuisduel tegen Excelsior aanstaande zondag. Drie spelers zijn geveld door de griep: Anco Jansen, Alexander Bannink en Stef Gronsveld.
Eerder deze week moest ook Dennis Telgenkamp al verstek laten gaan, maar de doelman stond vandaag weer op het veld.

Huiswaarts

Anco Jansen meldde zich vandaag nog wel op de club, maar nadat bij hem verhoging was geconstateerd werd de captain weer naar huis gestuurd. Alexander Bannink haalde de Oude Meerdijk niet eens. Halverwege keerde de aanvallende middenvelder, te ziek, weer huiswaarts. Gronsveld dacht gisteren weer fit genoeg te zijn om te trainen, maar zette uiteindelijk geen stap op het trainingsveld.

Vraagteken voor zondag

Of het drietal zondag voldoende hersteld zal zijn is nog onduidelijk. "Evenmin is bekend hoe ze ziek zijn geworden", laat trainer Dick Lukkien weten.

Goed nieuws

Er was ook goed nieuws te melden vanaf het trainingsveld, want Nicklas Pedersen trainde weer volop mee en lijkt fit voor zondag. In dat geval zal Lukkien moeten kiezen tussen de Deen en Jafar Arias, die koud terug was van een interland met Curacao. "Het kan zo zijn dat ik moet kiezen, maar ik sluit ook niet uit dat ik ze samen laat spelen." Tijdens het positiespelletje stond Arias, met jetlag, in ieder geval alweer onder de hete douche. De positie rondom Pedersen werd ingevuld door Wouter Marinus.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl