Sportcast #17: Dick Lukkien als voorbeeld voor Leonid Sloetski?

In deze Sportcast schuift RTV Drenthe-hoofdredacteur Dink Binnendijk aan naast René Posthuma. Binnendijk werkte vroeger onder meer voor Studio Sport en Sport7. De voetballiefhebber en fervent Manchester City-aanhanger ("nog voor het grote geld, hoor!") spreekt lovend over FC Emmen-trainer Dick Lukkien. Toch ziet Binnendijk hem graag soms iets uitbundiger langs de lijn, al gaat het ijsberen van Vitesse-trainer Leonid Sloetski weer te ver. Uiteraard wordt teruggeblikt op het onverdiende gelijkspel tegen Vitesse. En zit er zondag een stunt in tegen Feyenoord? Verder aandacht voor de volleybalsters van Sudosa-Desto en de titel Sportman van het Jaar kan maar naar één man gaan en die woont in Emmen...
Gasten

René Posthuma (verslaggever RTV Drenthe)

Dink Binnendijk (hoofdredacteur RTV Drenthe)

Presentatie

Leo Wassing
Abonneer je op deze podcast
De Drenthe Sportcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps.

Andere podcasts

Genoten van onze Drenthe Sportcast? Abonneer je ook op onze podcast van Drenthe Toen over de geschiedenis van onze provincie, en op Cassata, onze podcast over de politiek en actuele discussies in onze provincie. Tot slot hebben we DrentheDoc waarin we mooie (oude) radioreportages en -documentaires opnieuw beschikbaar maken, maar nu als podcast.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.