'Vitaal' Vakantiepark Cnossen in Nietap ontvangt ton subsidie

Zeilen op het Zuidlaardermeer
'Vitaal' Vakantiepark Cnossen ontvangt ton subsidie © RTV Drenthe / Hugo Boogaerdt
Vakantiepark Cnossen Leekstermeer ontvangt 100.000 euro subsidie van de provincie Drenthe. Eigenaren Cas en Jelle Cnossen krijgen het bedrag toegewezen vanuit het programma Vitale Vakantieparken.
Het vakantiepark in Nietap krijgt een zogeheten Recreatie Excellentie Programma (REX), zo geeft wethouder Jeroen Westendorp van de gemeente Noordenveld aan. "Vakantieparken die het al heel goed doen op onder meer kwaliteit, innovatie en duurzaamheid, komen hiervoor in aanmerking", aldus de wethouder. Het REX-programma dient als stimulans om plannen en projecten nog verder te ontwikkelen.

Natuurgericht

Cnossen gaat het geld investeren in natuurgerichte waterbeleving. Komende dinsdag overhandigen gedeputeerde Henk Brink en wethouder Jeroen Westendorp een cheque aan de eigenaren van het park.
Binnen de gemeente Noordenveld zijn ook het Ronostrand in Een en Camping De Drie Provinciën in Een-West bezig met een REX-aanvraag.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl