Persconferentie coronamaatregelen vanavond live te zien bij RTV Drenthe

persconferentie Rutte
Demissionair premier Rutte en demissionair minister De Jonge tijdens de persconferentie van 2 november © ANP/Phil Nijhuis
Welke maatregelen maakt het kabinet vanavond bekend om de stijgende coronacijfers terug te dringen? RTV Drenthe zendt de de persconferentie van demissionair premier Rutte en demissionair minister De Jonge live uit.
Traditiegetrouw is er voor de persconferentie al het een en ander uitgelekt. Zo komt er waarschijnlijk een milde lockdown van drie weken. Een van de maatregelen is dat de horeca en niet-essentiële winkels om 19.00 uur dicht moeten. Ook komt het kabinet naar verwachting met het advies om zo veel mogelijk thuis te werken.
De maatregelen zijn volgens het kabinet nodig om de oplopende besmettingscijfers een halt toe te roepen.

Live te volgen

De persconferentie van demissionair premier Mark Rutte en demissionair minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid is vanavond vanaf 19.00 uur live te zien op de verschillende kanalen van RTV Drenthe: op televisie, radio, online en via onze Facebookpagina.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl