Laatste kans! Stem vandaag nog voor de Drentse 1000

Drentse Doezend
De Drentse 1000 wordt in de laatste week van het jaar uitgezonden © RTV Drenthe / Rego Meijer
Wat zijn jouw favoriete nummers aller tijden? Is dat bijvoorbeeld Stairway to Heaven van Led Zeppelin, of Sultans of Swing van Dire Straits? Of ga je toch voor Op Fietse van Skik, of misschien wel Idioot van Mooi Wark? Alles is mogelijk in de Drentse 1000.
Vandaag is de laatste dag dat je nog kunt stemmen. De stembus sluit om 18.00 uur. De afgelopen week trok de Drentse 1000-touringcar door de hele provincie. Op de slotdag staat hij in Assen. Inwoners die vandaag buiten bij de bus hun stem uitbrengen, krijgen mooie goodies cadeau en vertellen waarom zij op Jannes, U2 of Belle Perez stemmen.
Via drentse1000.nl kan iedereen zijn of haar favoriete nummers vandaag ook nog doorgeven. Van 25 tot en met 31 december wordt 'dé muzieklijst veur en deur Drenthe' uitgezonden op Radio Drenthe.

Wat is de Drentse 1000?

De Drentse 1000 moet de muzikale voorkeur van Drenten laten horen. Het is de eerste keer dat RTV Drenthe deze lijst uitzendt. Na de stemweek wordt de lijst bekendgemaakt, alleen de top 10 wordt nog geheim gehouden. De verwachting is dat meer Drentse artiesten te horen zijn dan in vergelijkbare overzichten, zoals de Top 2000 van het landelijke NPO Radio 2.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl