Sportcast #18: Uitkijken naar de Hondsrugderby

In de achttiende Sportcast van dit seizoen blikken sportverslaggevers Niels Dijkhuizen en René Posthuma uiteraard terug op de ietwat geflatteerde 4-1 nederlaag van FC Emmen tegen Feyenoord. Pas na een uur spelen brak het verzet van FC Emmen. En komende zondag staat de 'Hondsrugderby' tegen FC Groningen op het programma. Moet Dick Lukkien vasthouden aan dezelfde speelwijze als de afgelopen duels? En hoe stop je Ritsu Doan en Mimoun Mahi? Beide verslaggevers zien FC Emmen in de winterstop overigens 'gewoon' boven de streep staan. Verder aandacht voor het voorstel tot een regionale indeling van het hoofdklassevoetbal en cirkelloper Merel Freriks uit Emmen gaat voor de Europese titel met de handbaldames.
Gasten

René Posthuma (verslaggever RTV Drenthe)

Niels Dijkhuizen (verslaggever RTV Drenthe)

Presentatie

Leo Wassing

Abonneer je op deze podcast

De Drenthe Sportcast is te vinden op je favoriete podcast-apps voor zowel Android- als Apple-telefoons en tablets. Gebruik de knoppen hieronder om de podcast te luisteren in een van deze apps.

Andere podcasts

Genoten van onze Drenthe Sportcast? Abonneer je ook op onze podcast van Drenthe Toen over de geschiedenis van onze provincie, en op Cassata, onze podcast over de politiek en actuele discussies in onze provincie. Tot slot hebben we DrentheDoc waarin we mooie (oude) radioreportages en -documentaires opnieuw beschikbaar maken, maar nu als podcast.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl